Julen
Julefrokost serveres fra d. 10/11 og frem til d. 23/12. Vi anbefaler at der bestilles bord i perioden så I ikke går forgæves.
Reduceret menukort i perioden fra d. 8/11 til d. 23/12
Torsdag, Fredag og Lørdage i perioden fra d. 10/11 til 23/12 er det kun muligt at bestille juleanretninger samt julemiddag
Lille jule-anretning serveres indtil kl 15.30 | |
---|---|
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt og karrymayonnaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Luksustartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
278 |
Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
405 |
Stor Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise, capers og løg | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Røget ål med røræg | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron. | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun and med svesker | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Ostefad med 2 slags ost, kiks og vindruer. | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
440 |
Julemiddag serveres hele dagen | |
---|---|
Luksustarteletter med høns i asparges | |
1/4 and med svesker, hvide og brunede kartofler, ribsgele, hjemmelavet rødkål og andesauce | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
365 |
Reduceret jule menu | |
---|---|
Serveres i perioden 10/11 til d. 30/12 | |
I perioden fra d. 10/11 til 23/12 serveres der kun juleanretninger samt julemiddag Torsdag, Fredag og Lørdage. | |
Sild | |
---|---|
½ Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | 85 |
½ Islandsk kryddersild med karrymayonnaise | 85 |
Rød krydret ChristiansØ pigens sild med æggeblomme | 85 |
Hjemmelavet stegt sild i lage med løgringe | 85 |
3 slags lækre sild serveret med æggeblomme | 137 |
Smørrebrød | |
---|---|
2 stk. Pandestegte rødspættefileter med remoulade og citron | 88 |
2 stk. Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | 88 |
Julegravad laks med sennepsdressing | 115 |
Lun julemadister med grønlangkål | 98 |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon | 88 |
Hånd pillede rejer med ristet franskbrød | 145 |
Røget ål med røræg | 145 |
Lun and med svesker og surt | 165 |
Hovedretter | |
---|---|
3 stk. Luksustarteletter serveret med høns i asparges | 142 |
Teaterbodegaens stjerneskud | 178 |
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs | 178 |
Julemadister med grønlangkål og brunede kartofler | 178 |
Andesteg med svesker og ribs gele | 228 |
Engelsk buef ca 220 gr. med bløde løg og surt | 287 |
Ost og Dessert | |
---|---|
Gammel ost på rugbrød med fedt, sky og rom | 87 |
"Fidus" Camembert frites med solbærsyltetøj | 87 |
Gorgonzola med æggeblomme | 87 |
Hjemmelavet pandekager med is og syltetøj | 89 |
Ris á l´ amande med lun kirsebærsauce | 87 |
Kransekage | 36 |
Der kan forkommer ændringer og fejl i menuen |