Frokostmenu
Reduceret menukort i perioden d. 20/11-2020 til 30/12-2020
Frokost-anretning (minimum 2 couverter) | |
---|---|
Rød krydret Christiansø-pigens sild med karrymayonnaise | |
Lille lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Lille lun mørbradbøf med champignon á là crême | |
Roastbeef med peberrod og remoulade | |
Gorgonzola med druer og kiks | |
Hjemmebagt brød, smør | |
Pr couvert. 195 |
Erstat "Gorgonzola med druer og kiks", med "Fidus Camembert frites, solbærsyltetøj og ristet franskbrød" | ekstra 21 |
Luksus-anretning (minimum 2 couverter) | |
---|---|
Sildefad med 3 slags lækre sild, løg, kapers, fedt og karrymayonaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Røget ål med røræg | |
Gravad laks med sennepsdressing | |
Lille engelsk bøf ca. 140 gr. med bløde løg og surt (Bøffen steges medium, medmindre andet ønskes) | |
Rugbrød med gammel ost, fedt, sky og rom eller "Fidus" camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | |
Hjemmebagt brød, smør | |
Pr. couvert. 287 |
Sild | |
---|---|
1/2 Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | 77 |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt og æggeblomme | 79 |
Hjemmelavet stegt sild i lage med løgringe | 77 |
Sildefad med 3 slags lækre sild med løg, kapers, karrymayonnaise, fedt og æggeblomme | 115 |
A'la Carte | |
---|---|
3 stk. Tarteletter med høns i asparges | 132 |
3 stk. lune hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat | 142 |
Flæskeæggekage med sprød letsaltet flæsk, tomat og purløg, og hjemmesyltede rødbeder | 148 |
Roastbeef "Special" med sprøde løg og kold kartoffelsalat | 146 |
Stjerneskud med 2 panerede rødspættefileter, dampet rødspættefilet, serveret på toast med håndpillede rejer, laks og kaviar | 152 |
Pariserbøf af 250 gr. frisk hakket oksekød, anrettet på toast, hakket løg, hakkede rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme | 152 |
Biksemad med 2 spejlæg og hjemmesyltede rødbeder | 148 |
Stegt flæsk med persillesovs, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler | 152 |
Smørstegt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce | 192 |
Wienerschnitzel (kalv) med ærter, brasede kartofler og smørsauce | 192 |
Teaterbodega bøf: 200gr dansk oksemørbrad serveret med friske grøntsager, pommes frites og sauce bearnaise. Bøffen steges medium medmindre andet ønskes. | 265 |
Smørrebrød | |
---|---|
2 stk. pandestegte rødspættefiletter med remoulade og citron | 82 |
2 stk. lune hjemmelavede frikadeller med hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet agurkesalat | 72 |
Roastbeef med peberrod og remoulade | 78 |
Roastbeef med bløde løg og spejlæg | 82 |
2 små lune mørbradbøffer med champignon á là crême og surt | 97 |
Stor dansk bøf af 250 gr. friskhakket oksekød med bløde løg, spejlæg, hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet agurkesalat | 148 |
Tatar, æggeblomme, løg og kapers | 125 |
Håndpillede rejer med ristet franskbrød | 125 |
Røget ål med 2 stk. ål samt røræg | 145 |
Engelsk bøf ca. 200 gr. med bløde løg og surt. Bøffen steges medium medmindre andet ønskes. | 172 |
Ost og dessert | |
---|---|
Rugbrød med gammel ost, fedt, sky og rom | 72 |
'"Fidus" Camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | 72 |
Gorgonzola med æggeblomme og ristet rugbrød | 72 |
Hjemmelavede pandekager med is og syltetøj | 76 |
Is Colombine, flødeskum, likør | 72 |
Kransekage | 32 |
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen |