Aftenmenu
Reduceret menukort i perioden d. 11/11-2022 til 30/12-2022
Luksus-anretning (minimum 2 couverter) | |
---|---|
Sildefad med 3 slags lækre sild, løg, kapers, fedt og karrymayonaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Røget ål med røræg | |
Gravad laks med sennepsdressing | |
Lille engelsk bøf ca. 140 gr. med bløde løg og surt (Bøffen steges medium, medmindre andet ønskes) | |
Rugbrød med gammel ost, fedt, sky og rom eller "Fidus" camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | |
Hjemmebagt brød, smør | |
Pr. couvert 375,- |
Teater Menu | |
---|---|
Rejecocktail | |
Boeuf bearnaise af oksefilet med pomfritter | |
Æblekage med flødeskum | |
2 retter 325,-, 3 retter 365,- |
Forretter Der serveres hjemmebagt brød til forretterne. | |
---|---|
Sildefad med 3 slags lækre sild, løg og kapers | 145,- |
2 stk. Tarteletter med høns i asparges | 105,- |
Gravad laks med sennepsdressing. | 125,- |
Rejecocktail | 125,- |
Hånd pillede rejer med ristet franskbrød | 155,- |
Røget laks med røræg | 125,- |
Hjemmelavet Hønsesalat med becon og ristet franskbrød | 105,- |
Hovedretter | |
---|---|
Roastbeef "Special" med sprøde løg og kold kartoffelsalat | 188,- |
Teaterbodegaens stjerneskud | 198,- |
Pariserbøf af 250 gr. friskhakket oksekød, anrettet på toast, hakket løg, hakkede rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme | 198,- |
Biksemad med 2 spejlæg og hjemmesyltede rødbeder | 198,- |
Stegt flæsk med persillesovs, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler | 198,- |
Stor smørstegt rødspætte, hvide kartofler, og persillesauce | 258,- |
Wienerschnitzel (kalv) med ærter, brasede kartofler og smørsauce | 238,- |
Beuf Bearnaise med pommes frites og bearnaisesauce | 295,- |
Peber boeuf med pommes rissole og pebersauce | 295,- |
Kalvemørbrad med pommes rissole , grønsager og rødvinssauce | 295,- |
Teaterbodegabøf og bøf af kalv steges medium, med mindre andet ønskes.
Dessert og ost | |
---|---|
Gammel ost med fedt, sky og rom | 98,- |
'"Fidus" Camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | 98,- |
Gorgonzola med æggeblomme og ristet rugbrød | 95,- |
Citronfromage | 95,- |
Hjemmelavede pandekager med is og syltetøj | 105,- |
Is Colombine, flødeskum og likør | 95,- |
Kransekage | 39,- |
Der kan forkommer ændringer og fejl i menuen |