Aftenmenu
Reduceret menukort i perioden d. 20/11-2020 til 30/12-2020
Luksus-anretning (minimum 2 couverter) | |
---|---|
Sildefad med 3 slags lækre sild, løg, kapers, fedt og karrymayonaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Røget ål med røræg | |
Gravad laks med sennepsdressing | |
Lille engelsk bøf ca. 140 gr. med bløde løg og surt (Bøffen steges medium, medmindre andet ønskes) | |
Rugbrød med gammel ost, fedt, sky og rom eller "Fidus" camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | |
Hjemmebagt brød, smør | |
Pr. couvert. 287 |
Teater Menu | |
---|---|
Løgsuppe | |
Boeuf bearnaise af oksefilet med pomfritter | |
Chokolade mousse | |
2 retter 295,- - 3 retter 325,- |
Forretter Der serveres hjemmebagt brød til forretterne. | |
---|---|
Sildefad med 3 slags lækre sild, løg og kapers | 115 |
2 stk. Tarteletter med høns i asparges | 88 |
Gravad laks med sennepsdressing. | 98 |
Rejecocktail | 98 |
Hånd pillede rejer med ristet franskbrød | 125 |
Røget laks med røræg | 98 |
Hjemmelavet Hønsesalat med becon og ristet franskbrød | 87 |
Løgsuppe med ostebrød | 88 |
Hovedretter | |
---|---|
Roastbeef "Special" med sprøde løg og kold kartoffelsalat | 148 |
Stjerneskud med 2 panerede rødspættefileter, dampet rødspættefilet, serveret på toast med håndpillede rejer, laks og kaviar | 152 |
Pariserbøf af 250 gr. friskhakket oksekød, anrettet på toast, hakket løg, hakkede rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme | 152 |
Biksemad med 2 spejlæg og hjemmesyltede rødbeder | 148 |
Stegt flæsk med persillesovs, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler | 152 |
Stor smørstegt rødspætte, hvide kartofler, og persillesauce | 192 |
Wienerschnitzel (kalv) med ærter, brasede kartofler og smørsauce | 192 |
Beuf Bearnaise med pommes frites og bearnaisesauce | 265 |
Peber boeuf med pommes rissole og pebersauce | 265 |
Kalvemørbrad med pommes rissole , grønsager og rødvinssauce | 265 |
Teaterbodegabøf og bøf af kalv steges medium, med mindre andet ønskes.
Dessert og ost | |
---|---|
Gammel ost med fedt, sky og rom | 72 |
'"Fidus" Camembert frites, solbærsyltetøj og smørristet franskbrød | 72 |
Gorgonzola med æggeblomme og ristet rugbrød | 72 |
Hjemmelavede pandekager med is og syltetøj | 76 |
Is Colombine, flødeskum og likør | 72 |
Kransekage | 32 |
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen |