Julen
Julefrokost serveres fra d. 10/11 og frem til d. 23/12. Vi anbefaler at der bestilles bord i perioden så I ikke går forgæves.
Lille jule-anretning serveres indtil kl 15.30 | |
---|---|
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt og karrymayonnaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Luksustartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
218 |
Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
322 |
Stor Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise, capers og løg | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Røget ål med røræg | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron. | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun and med svesker | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder | |
Ostefad med 2 slags ost, kiks og vindruer. | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
392 |
Julemiddag serveres hele dagen | |
---|---|
2 Tarteletter med høns i asparges | |
1/4 and med svesker, hvide og brunede kartofler, ribsgele, hjemmelavet rødkål og andesauce | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
318 |
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen |