Julen
Julefrokost serveres fra d. 10/11 og frem til d. 23/12. Vi anbefaler at der bestilles bord i perioden så I ikke går forgæves.
Torsdag, Fredag og Lørdage i perioden fra d. 20/11-2022 til 23/12-2022 er det kun muligt at bestille juleanretninger samt julemiddag
Lille jule-anretning serveres indtil kl 15.30 | |
---|---|
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt og karrymayonnaise | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Luksustartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
218 |
Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder | |
Gorgonzola med kiks og vindruer | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
322 |
Stor Jule-anretning serveres hele dagen | |
---|---|
Islandsk marineret sild med karrymayonnaise, capers og løg | |
Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt | |
Hjemmelavet stegt sild i eddike | |
Julegravad laks med sennepsdressing og asparges | |
Røget ål med røræg | |
Håndpillede rejer med mayonnaise og citron | |
Lun rødspættefilet med remoulade og citron. | |
Tartelet med høns i asparges | |
Lun and med svesker | |
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | |
Lun julemedister med grønlangkål | |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder | |
Ostefad med 2 slags ost, kiks og vindruer. | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
392 |
Julemiddag serveres hele dagen | |
---|---|
2 Tarteletter med høns i asparges | |
1/4 and med svesker, hvide og brunede kartofler, ribsgele, hjemmelavet rødkål og andesauce | |
Ris á là mande med lun kirsebærsauce | |
318 |
Reduceret jule menu | |
---|---|
Serveres i perioden 11/11-2020 til d. 30/12-2020 | |
I perioden fra d. 20/11-2020 til 23/12-2020 serveres der kun juleanretninger samt julemiddag Torsdag, Fredag og Lørdage. | |
Sild | |
---|---|
½ Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | 72 |
½ Islandsk kryddersild med karrymayonnaise | 74 |
Rød krydret ChristiansØ pigens sild med æggeblomme | 74 |
Hjemmelavet stegt sild i lage med løgringe | 72 |
3 slags lækre sild serveret med æggeblomme | 115 |
Smørrebrød | |
---|---|
2 stk. Pandestegte rødspættefileter med remoulade og citron | 82 |
2 stk. Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | 82 |
Julegravad laks med sennepsdressing | 98 |
Lun julemadister med grønlangkål | 72 |
Lun hjemmelavet leverpostej med champignon | 72 |
Hånd pillede rejer med ristet franskbrød | 125 |
Røget ål med røræg | 125 |
Lun and med svesker og surt | 132 |
Hovedretter | |
---|---|
3 stk. Luksustarteletter serveret med høns i asparges | 125 |
Teaterbodegaens stjerneskud | 148 |
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs | 148 |
Julemadister med grønlangkål og brunede kartofler | 142 |
Andesteg med svesker og ribs gele | 192 |
Engelsk buef ca 220 gr. med bløde løg og surt | 265 |
Ost og Dessert | |
---|---|
Gammel ost på rugbrød med fedt, sky og rom | 72 |
"Fidus" Camembert frites med solbærsyltetøj | 72 |
Gorgonzola med æggeblomme | 72 |
Hjemmelavet pandekager med is og syltetøj | 76 |
Ris á l´ amande med lun kirsebærsauce | 76 |
Kransekage | 32 |
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen |