JULEN 2025
| LILLE JULEANRETNING MIN 2 PERS. (Serveres indtil 15.30) | JULEANRETNING MIN 2. PERSONER (Serveres hele dagen) |
| Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt og karrymayonnaise Lun rødspættefilet med remoulade og citron Luksustartelet med høns i asparges Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål Lun julemedister med grønlangkål Gorgonzola med kiks og vindruer Kr. 325,00 | Islandsk marineret sild med karrymayonnaise. Rød krydret ChristiansØ Pigens sild med fedt. Hjemmelavet stegt sild i eddike. Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Julegravad laks med sennepsdressing og asparges. Luksustartelet med høns i asparges. Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål. Lun julemedister med grønlangkål. Gorgonzola med kiks og vindruer. Ris à l`amande med lun kirsebærsauce. Kr. 385,00 |
| LUKSUS JULEANRETNING MIN. 2 PERS. (Serveres hele dagen) | JULE MIDDAG (Serveres hele dagen) |
| Islandsk marineret sild med karrymayonnaise, capers og løg Rød krydret Christiansø-pigens sild med fedt Hjemmelavet stegt sild i eddike Julegravad laks med sennepsdressing Røget ål med røræg Håndpillede rejer med mayonnaise og citron Lun rødspættefilet med remoulade og citron. Luksustartelet med høns i asparges Lun and med svesker og surt Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål Lun julemedister med grønlangkål Ostefad med to slags ost, kiks og vindruer. Ris a la mande med lun kirsebærsauce Kr 488,00 | 2 Luksustarteletter med høns i asparges * ¼ and med svesker, hvide og brunede kartofler, ribsgele, hjemmelavet rødkål og andesauce * Ris a la mande med lun kirsebærsauce Kr. 375,00 |

| SILD | |
| ½ Islandsk marineret sild med karrymayonnaise | KR 105,00 |
| Rød krydret Christians Ø pigens sild med æggeblomme | KR 105,00 |
| Hjemmelavet stegt sild i lage med løgringe | KR 105,00 |
| 3 slags lækre sild serveret med æggeblomme | KR 158,00 |
| SMØRREBRØD | |
| 2 stk. pandestegte rødspættefileter med remoulade og citron | KR 128,00 |
| 2 stk. Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål | KR 118,00 |
| Julegravad laks med sennepsdressing | KR 128,00 |
| Lun julemedister med grønlangkål | KR 118,00 |
| Lun hjemmelavet leverpostej med champignon | KR 105,00 |
| Hånd pillede rejer med ristet franskbrød | KR 155,00 |
| Røget ål med røræg | KR 165,00 |
| Lun and med svesker og surt | KR 185,00 |
| HOVEDRETTER | |
| 3 stk. luksustarteletter serveret med høns i asparges | KR 188,00 |
| Teaterbodegaens stjerneskud | KR 228,00 |
| Stegt flæsk med kartofler og persillesovs | KR 228,00 |
| julemedister med grønlangkål og brunede kartofler | KR 228,00 |
| Andesteg med svesker og ribs gele | KR 288,00 |
| Engelsk bøf ca. 220 gr. med bløde løg og surt | KR 295,00 |
| OST OG DESSERT | KR 98,00 |
| Gammel ost på rugbrød med fedt, sky og rom | KR 98,00 |
| ”Fidus” Camembert frites med solbærsyltetøj | KR 98,00 |
| Gorgonzola med æggeblomme | KR 98,00 |
| Hjemmelavede pandekager med is og syltetøj | KR 105,,00 |
| Ris à l`amande med lun kirsebærsauce | KR 98,00 |
| Kransekage | KR 39,00 |
